2022-2024 Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Piraye Erdem

Av. Piraye Erdem, Yönetim Kurulu Başkanı

Mezunları tarafından kurulmuş, gönüllülük esasıyla çalışan Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından yönetilen Sağlık ve Eğitim Vakfı, şemsiyesi altında yer alan okulları ve SEV Yayıncılığı her zaman daha ileriye götürmeyi amaçlamaktadır. Eğitimin bir toplum hizmeti olduğu ilkesiyle var olan SEV, 150 yılı aşkın süredir benimsediği eğitim geleneğini nesilden nesile aktarmaktadır.

Değerli Mütevelli Heyetimizin bizleri layık gördüğü 2022-24 dönemi Yönetim Kurulu olarak, bu onurlu görevi önümüzdeki üç yıl boyunca büyük bir heyecanla yerine getirmeye çalışacağız. Sağlık ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeliğimin ardından, şimdi de Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı olarak bu saygın göreve devam etmekten çok mutluyum. Arkadaşlarım ve ben, yarınlara bırakılacak en değerli mirasın bütünsel bir eğitim vizyonuyla yetiştirilmiş sağlıklı ve duyarlı bireyler olduğuna inanıyoruz. Öğrencilerimize zengin ve dönüştürücü bir eğitim sunarak, onların çevreye, insana, doğaya saygılı, meraklı ve dürüst bireyler olmalarına katkı sağlayacak olmaktan onur duyuyoruz.

Sağlık ve Eğitim Vakfı olarak, gelişen ve değişen dünyanın uluslararası eğitim standartlarını benimsiyoruz. Akademik düzeyi ve sosyal bilinciyle fark yaratan bireyler yetiştiren köklü eğitim kurumlarını geliştirmek ve bu kurumların sürekliliğini sağlamak, ana amacımızı oluşturuyor. Geçmişten gelen güçlü geleneği geleceğe taşımayı hedefleyen Vakfımız; kendine güvenen, ne istediğini bilen bireyler yetiştirirken, üstün nitelikli eğitim hizmetlerini yaygınlaştırarak Türk eğitim sistemine yön verecek çalışmalar yapıyor.

150 yılı aşkın süredir bizi biz yapan dürüstlük, saygı, güven, sorumluluk, merak ve sorgulama değerleriyle; mutlu ve evrensel bireyler yetiştiriyoruz.

Dünden bugüne uzanan eğitim tecrübemizi ve kültürümüzü teknolojik imkanlarla birleştirerek eğitimin geleceğine yön veriyoruz. Fark yaratan kararlılığımız, azmimiz ve tutkumuzla geleceğe yön verecek bireylere rehber olmaya devam ediyoruz.

Faaliyet alanımızda bulunan tüm hizmetleri sürekli geliştirmek ve çağdaş dünyanın araçlarını kullanırken özümüzü ve değerlerimizi korumak, vizyonumuzu oluşturuyor.

Sağlık ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyetinin oylarıyla seçilen Yönetim Kurulumuz, farklı sektörlerde üst düzey görevlerde iş hayatlarını aktif olarak sürdüren profesyonellerden oluşuyor. Tamamı Üsküdar Amerikan Lisesi, İzmir Amerikan Koleji ve Tarsus Amerikan Koleji mezunu olan Yönetim Kurulumuz hakkında detaylı bilgiye sayfanın devamında ulaşabilirsiniz.

Kurumumuzun birikmiş deneyimi ve bilgisi ile hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Selam ve saygılarımızla,

 

Av. Piraye Erdem

Yönetim Kurulu Başkanı 

Sağlık ve Eğitim Vakfı